Villa Troica.
Beschijving.
Informatie.
Ligging.
Galerij.
Tarieven.
Kalender.

E-mail: info@huisinspanjehuren.nl                             © 2015 Villa Troica

Hieronder vindt u een aantal handige links voor het boeken van een vlucht en een auto. U kunt nagaan wat voor temperatuur u ongeveer kunt verwachten, en informatie over de omgeving opzoeken.

 

Onze woning wordt beheerd door een  Engels/Spaans sprekend beheerder. Zij zal u ontvangen en wegwijs maken in de woning. Ook kunt u bij haar terecht voor alle vragen.

 

Een routebeschrijving naar onze woning vindt u terug onder het tabje ‘ligging’.

 

Als u per vliegtuig reist, dan raden we u aan om een vlucht te boeken naar Alicante. Dagelijks vliegt zowel Vueling als Transavia hier naar toe. Deze luchtvaartmaatschappijen zijn redelijk voordelig. In de loop van 2015 zal ook de luchthaven in Murcia geopend worden, het is nog niet bekend welke prijsvechters hierop gaan vliegen.

 

In Mazarron is alles aanwezig om uw verblijf aangenaam te maken. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan is in Mazarron een medisch centrum, apotheek etc. aanwezig. Uiteraard zijn wij graag bereid om u (als dat nodig is) hierover te adviseren.  

 

Wanneer u bij ons wilt boeken of een vraag heeft, dan kunt u ons benaderen via info@huisinspanjehuren.nl, of telefonisch op  (0031) 204532681 of (0031) 6 422 42 709.

 

 

Informatie over Mazarron.
Voordelige auto huur.
Voordelige vluchten.
Aktueel weer in Mazarron.
Hurenvakantiehuisje.

Links